• iStock-1372200846
    Partner med

    Cisco

    Advania er sertifisert Cisco Gold partner. Vi har en rekke sertifiseringer og leverer blant annet bedriftsnettverk og sikkerhetstjenester.

     

NY

Samarbeidet

Advania er sertifisert Cisco Gold partner. Vi har en rekke sertifiseringer og leverer blant annet bedriftsnettverk og sikkerhetstjenester.

 

Cisco-3

Om Cisco

Cisco er verdensledende innen nettverk og sikkerhetsteknologi. Ciscos portefølje inneholder pålitelige og sikre IT- og nettverksløsninger for kunder uansett størrelse.

Cisco og bærekraft

Bærekraft med Cisco

Advania er stolte av å kunne dele at vi har oppnådd spesialisering for bærekraft, og kan kalle oss Specialized Sustanability Partner.
 
Sammen med Cisco resirkulerer vi for en bærekraftig fremtid.

 

video cover
ciscopartnerblaaLiten
Education1
NAAS

Network as a Service

Network as a Service er et fleksibelt konsept, levert med en komplett portefølje av Cisco Meraki infrastruktur trådløst- og kablet.

Vi optimaliserer virksomhetens nettverk med produkter og nettverkstjenester.

Cisco Meraki er en nettverksløsning som passer til alle bedrifter, uansett størrelse. Konseptet kan skaleres ut ifra kundens aktuelle behov.

Header_HENT kundecase
HENT

En nettverksløsning designet for fremtiden

Som en av Norges største totalentreprenører innen bygg og anlegg er HENT avhengig av stabilt og kraftig nettverk. Derfor valgte de Advania som IT-partner.

“Vi ønsket oss innsikt og kontroll på nettverket, uten å håndtere driften selv. Med NaaS fra Advania har vi fått tilgang til denne innsikten.”
Vil du vite mer?

Bli en del av vårt nettverk.