Skytjenester

Intendia vil lede an i utdanningssektoren: – Vi må ha en IT-partner vi kan stole på

Da Intendia skulle modernisere driften av sine løsninger og flytte fra et hybrid miljø til en skybasert løsning valgte de Advania som IT-partner. Med 6000 aktive studenter som daglig bruker Intendias plattformer er det særlig viktig for Nils Ola Bark, COO i Intendia Professional, at overgangen er så smidig som mulig.

Nils Ola Bark forteller at utdanningssektoren er relativt konservativ når det kommer til bruk av innovative IT-løsninger. Intendia ønsker å være fremst i denne sektoren, inspirere andre til å tenke nytt og være konkurransedyktige innenfor digital utdanning.

– For å få til det må vi ha en IT-partner vi kan stole på. Det er helt essensielt, sier han.

Fra hybrid miljø til skybasert løsning 

Intedia ønsker å samle alle løsningene studentene bruker under én plattform for å bedre brukeropplevelsen. Advania skal i tillegg levere et nytt oppsett for identitet, integrasjoner og en løsning for å automatisere enkelte prosesser. 

– Akkurat nå står vi midt oppe i overgangen fra et hybridmiljø til en skybasert løsning. Det er et krevende arbeid fordi det må gjøres på en trygg måte, samtidig som det er viktig for oss at nedeperioden er så kort som mulig, forteller Nils Ola Bark.

Inge Kjøl, cloud sales architect i Advania, er rådgiver og følger Intendia tett i denne prosessen.

– Vi sørger for å sikre Intendias virksomhet og brukernes informasjon, i tillegg til å lage smidige løsninger for alle studentene ved utdanningsinstitusjonene som er tilknyttet Intendia, forteller han.

– Knallbra på sikkerhet og skalerbarhet

Intendia ønsker å samarbeide med en IT-partner som kan tilby et bredt spekter av tjenester slik at det ikke lenger er nødvendig å forholde seg til flere partnere samtidig. Derfor utlyste Nils Ola Bark en konkurranse hvor flere relevante aktører deltok.

– Advania stilte med det beste tilbudet opp mot pris. Når jeg i tillegg vet at de som jobber i Advania er bra folk, var det et enkelt valg for min del, forteller han.

Inge Kjøl i Advania gleder seg over at Intendia nå kan ta i bruk alle mulighetene som ligger i løsningene Microsoft tilbyr. Med skyplattformen de nå får er det enkelt å skalere virksomheten, i tillegg til at studentenes sikkerhet ivaretas på best mulig måte.

– Advania leverte knallbra og overbevisende når det gjelder både sikkerhet og skalerbarhet i sitt tilbud til oss. Det er ekstremt viktig for oss fordi studentene våre skal vite at de er trygge hos oss, forteller Bark.

Relaterte artikler

Skytjenester

NAF - En forlenget IT-arm

Da NAF skulle åpne nytt senter i Bergen, ventet de utålmodig på utstyr som aldri kom. Da tok driftssjef Anders Oulie en telefon til Advania. Klokken 14 dagen etter var 22 skjermer levert på de nye kontorene. – De bare kastet...

Skytjenester

VITA - En digital transformasjon

Digital transformasjon i jakten på den beste kundeopplevelsen. I en bransje med stadig økende konkurranse, har kosmetikkjeden VITA gjennomført et omfattende digitalt transformasjonsprosjekt. Dette for å sørge for at...