Employer Branding 2022.05.03

Bransjens beste: vi har folk som er gode på alt

Advanias Thomas Olafsen ble i vår kåret til årets HP-ambassadør 2021.

- Jeg signerte mitt livs største kontrakt i fjor, forteller Thomas. Akkurat den avtalen, om å levere printere til hele Kongsberg-regionen IKT, var et sterkt bidrag til at han ble utpekt som bransjens beste i Norge.

Hewlett-Packard selv begrunner det slik: "Thomas har vært en foregangsfigur siden selskapet han jobbet i ble HP Specialist Partner og en del av HP i 2018. Hans fokus og engasjement har bare blitt større og tydeligere i årene som har gått. Under Thomas sin ledelse har forhandleren blitt en av våre aller beste partnere. Dette har ført til seier i flere store anbud."

- Jeg var heldig og fikk prisen. Det var mange gode nominerte, sier Thomas ydmykt.
Han startet med print og dokument i 2005 i et lite selskap i Drammen. - Hos Advania har jeg ansvar for et team, håndterer kontrakter og følger dessuten opp kunder selv. Å kjenne kundenes behov er en stor fordel i markedet, sier han.

- For å bli god må man være med på hele prosessen. Jeg er fortsatt ute og bærer rundt på printere sammen med gutta! Jeg liker variasjon, og at jeg stadig får nye utfordringer.

Advania har fokus på at produktene skal ha lengre levetid enn ved tradisjonelle kjøps- og leasingmodeller. - Vi lager rapporter som baserer seg på kundens utskriftsvolum, så vi kan presentere enkle strategiske grep for å ivareta miljøet, uten at det går på bekostning av sikkerhet eller funksjonalitet. Dessuten håndplukker vi de leverandørene som har samme fokus som oss på bærekraft.

Thomas har ingen tro på at behovet for å skrive ut dokumenter på papir vil forsvinne med det første. - Printeren må fortsatt være med, selv om vi jobber på nye måter. Jeg ser alltid etter forbedringer, og har blitt kjent som en som gir ganske så direkte tilbakemeldinger til leverandøren, sier han med glimt i øyet.

Hvordan forsvarer han ambassadør-tittelen til neste år? - Jeg må bli en enda bedre versjon av meg selv! Nå som Advania har vokst vil vi stå enda sterkere. Jeg har flere gode støttespillere rundt meg enn før. Vi har folk som er gode på alt! Det er kompetansen hos menneskene som er avgjørende.

 

Relaterte artikler

Employer Branding
2022.09.01

Nye muligheter i Advania

Vegard Mathisen byttet beite i Advania og gikk fra å jobbe med intern IT til å bli rådgiver med tett kundekontakt. – Jeg er glad for at jeg jobber et sted hvor det finnes slike muligheter, sier han.

Employer Branding
2022.06.22

Christopher finner nye veier i skyen

Han sier det rett ut: - Vi skal ha det beste produktet på markedet. Christopher Bratlie Herregården jobber med produktutvikling, og 31-åringen er produkteier for Advanias egen løsning innen Enterprise Resource Planning (ERP).

Employer Branding
2022.06.03

Jonas til tjeneste!

Jonas og kollegaene hans på IT-support har linjene åpne for 2600 ulike bedrifter. - Å kunne hjelpe folk er skikkelig hyggelig! Du vet aldri hvilke problemstillinger du må løse fra dag til dag.