Team Advania 03.05.2022

Bransjens beste: vi har folk som er gode på alt

Advanias Thomas Olafsen ble i vår kåret til årets HP-ambassadør 2021.

- Jeg signerte mitt livs største kontrakt i fjor, forteller Thomas. Akkurat den avtalen, om å levere printere til hele Kongsberg-regionen IKT, var et sterkt bidrag til at han ble utpekt som bransjens beste i Norge.

Hewlett-Packard selv begrunner det slik: "Thomas har vært en foregangsfigur siden selskapet han jobbet i ble HP Specialist Partner og en del av HP i 2018. Hans fokus og engasjement har bare blitt større og tydeligere i årene som har gått. Under Thomas sin ledelse har forhandleren blitt en av våre aller beste partnere. Dette har ført til seier i flere store anbud."

- Jeg var heldig og fikk prisen. Det var mange gode nominerte, sier Thomas ydmykt.
Han startet med print og dokument i 2005 i et lite selskap i Drammen. - Hos Advania har jeg ansvar for et team, håndterer kontrakter og følger dessuten opp kunder selv. Å kjenne kundenes behov er en stor fordel i markedet, sier han.

- For å bli god må man være med på hele prosessen. Jeg er fortsatt ute og bærer rundt på printere sammen med gutta! Jeg liker variasjon, og at jeg stadig får nye utfordringer.

Advania har fokus på at produktene skal ha lengre levetid enn ved tradisjonelle kjøps- og leasingmodeller. - Vi lager rapporter som baserer seg på kundens utskriftsvolum, så vi kan presentere enkle strategiske grep for å ivareta miljøet, uten at det går på bekostning av sikkerhet eller funksjonalitet. Dessuten håndplukker vi de leverandørene som har samme fokus som oss på bærekraft.

Thomas har ingen tro på at behovet for å skrive ut dokumenter på papir vil forsvinne med det første. - Printeren må fortsatt være med, selv om vi jobber på nye måter. Jeg ser alltid etter forbedringer, og har blitt kjent som en som gir ganske så direkte tilbakemeldinger til leverandøren, sier han med glimt i øyet.

Hvordan forsvarer han ambassadør-tittelen til neste år? - Jeg må bli en enda bedre versjon av meg selv! Nå som Advania har vokst vil vi stå enda sterkere. Jeg har flere gode støttespillere rundt meg enn før. Vi har folk som er gode på alt! Det er kompetansen hos menneskene som er avgjørende.

 

- Vil du vite mer om å jobbe i Advania eller se våre ledige stillinger? Da bør du gå til vår "Jobb i Advania" side.

Relaterte artikler

Team Advania Suksess med prosess | Advania
23.06.2023

Suksess med prosess

Dennik Aksjøberg var ikke så opptatt av prosesser, helt til han fikk ansvaret for en ISO-sertfisering. Nå har han god oversikt og et nyttig system som viser vei.