Microsoft Dynamics med oppkjøp av britiske Azzure IT | Advania
Pressemelding

Advania styrker kompetansen på Microsoft Dynamics med oppkjøpet av britiske Azzure IT

Med oppkjøpet av Microsoft Dynamics-spesialisten Azzure IT Limited ("Azzure IT"), vil Advania AB ("Advania") dra nytte av kompetansen og skalerbarheten fra begge selskapene til å transformere kunders arbeidshverdag ved å forene forretningsprosesser og -systemer. Oppkjøpet er en del av Advanias ambisjon om å bli den foretrukne IT-tjenesteleverandøren i Nord-Europa.

Nøkkelinformasjon om transaksjonen

  • Advania har fullført transaksjonen av Azzure IT Limited, fra ledelsen og andre aksjonærer.
  • Advanias røtter går tilbake til 1939, og er en ledende leverandør av IT-tjenester i Nord-Europa med virksomhet i Sverige, Norge, Storbritannia, Island, Danmark og Finland.
  • Azzure IT er en ledende britisk leverandør av Microsoft Dynamics 365 Business Central, med en sterk kundebase og erfarne Dynamics-spesialister i et raskt voksende marked.
  • Transaksjonen styrker Advanias kompetanse på Microsoft Dynamics, og skaper et mer fleksibelt og fundamentalt tilbud til kunder

Den kombinerte organisasjonen ("Selskapet") har som mål å bli den foretrukne IT-tjenesteleverandøren i Nord-Europa. I Storbritannia vil dette oppkjøpet gjøre det mulig for Advania å tilby et bredere og mer spesialisert tjenesteportefølje og produktsortiment til sine eksisterende kunder. Videre vil Advania og Azzure IT skape en veletablert og moderne arbeidsplass for de ansatte, slik at talenter fra begge selskaper skal trives i et gründermiljø og med en desentralisert modell nær kunder i det britiske markedet.

Oppkjøpet etablerer Content+Cloud (Advania UK) som en av de største Microsoft Dynamics Business Central-leverandørene i Storbritannia, sammen med den ledende Microsoft Cloud-praksisen, inkludert Modern Work, Azure, Cyber Security, Employee Experience (Viva & Fresh Intranet), PowerApps og Teams Voice-løsninger og -tjenester.

"Det er ingen mangel på etterspørsel eller muligheter i Dynamics-miljøet i dag. Utviklingen av Dynamics-tilbudet har understøttet Azzure IT's sterke vekst, godt støttet opp av våre fenomenale Dynamics-eksperter. Content+Clouds posisjon i Microsoft-økosystemet i Storbritannia er uten sidestykke, og vi er glade for å bli en del av det", sier Craig Such, CEO i Azzure IT.

Azzure IT maksimerer kapasiteten i Dynamics Business Central og Dynamics 365 Sales (CRM) sammen med dens proprietære IP, inkludert ordrebehandling, procure-to-pay, lagerkontroll og distribusjon, samt times- og faktureringsløsninger, for å hjelpe kundene med å innovere og forbedre måten de arbeider på.

"Vi ønsker hele Azzure IT-teamet velkommen til Advania. Sammen med Azzure IT vil vi være ledende innenfor hele Microsoft-økosystemet. Selv om Dynamics alltid har vært en viktig del av vårt tjenesteområde, har vi nå drastisk endret omfanget av hva vi kan levere og rådgi på i implementering, integrasjon og IP-utviklingsrommet for Dynamics-løsninger", sier Peter Sweetbaum, CEO i Content+Cloud (Advania UK).

Advania er et porteføljeselskap forvaltet av Private Equity-teamet hos Goldman Sachs Asset Management.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Content+Cloud Limited (Advania UK)
James Jackson, Metia
E-post: james.jackson@metia.com
Tlf: +44 (0)20 3100 3629

Advania AB
Mikael Noaksson, konsernsjef Advania
E-post: mikael.noaksson@advania.com
Tlf: +46 76 140 00 80

 

Om Advania AB

Advania er et nordisk IT-selskap med virksomhet i Sverige, Island, Norge, Finland og Danmark med mer enn 3700 ansatte. Selskapet hjelper kunder å forbedre sine resultater med innovativ bruk av beste tilgjengelige IT-plattformer og -tjenester. Advania betjener flere tusen bedriftskunder, multinasjonale selskaper, myndigheter og offentlige institusjoner, og store, små og mellomstore bedrifter i alle samfunnssektorer. Advanias røtter går helt tilbake til 1939 da en islandsk entreprenør grunnla et reparasjonsverksted for kontorutstyr i Reykjavik. I de påfølgende tiår ble tre separate deler av IT-selskaper utviklet i tre nordiske land, Island, Sverige og Norge. I 2012 gikk de sammen til et nordisk varemerke og Advania ble grunnlagt.

For mer informasjon, besøk www.advania.com.

Om Content+Cloud Limited (Advania UK)

Content+Cloud er Storbritannias ledende Microsoft-fokuserte skytjenester, digital transformasjon og administrert tjenesteleverandør, med en lidenskap for å hjelpe ambisiøse organisasjoner og deres ansatte til å lykkes. Med et sterkt fokus på Microsoft-løsninger kan virksomheten skryte av 4 MVPer (Most Valuable Professionals), 16 Microsoft Gold-kompetanser og er den eneste britiske partneren som har avanserte spesialiseringer i Intelligent Cloud (Azure), Modern Workplace and Security og Business Applications. Content+Clouds kontorer ligger i London, Manchester, Milton Keynes, Reading, Cardiff og Cape Town, Sør-Afrika, sammen med 21 etablerte partnere over hele verden, slik at Content+Cloud kan levere en virkelig global tjeneste med 800 ansatte.

Content+Cloud ble kjøpt opp av Advania i desember 2021 og utgjør nå Advania UK.

For mer informasjon, besøk www.contentandcloud.com.


Om Azzure IT Limited

Azzure IT er en ledende Microsoft-fokusert Dynamics Business Central- og Dynamics 365 Sales-leverandør (CRM) basert i Sheffield, som hjelper kundene med å transformere hvordan de arbeider ved å forene forretningsprosesser og systemer. Med 60 Dynamics-eksperter og en historie med vellykket løsningsutvikling og implementering er Azzure IT en av de større Dynamics-selskapene i Storbritannia.

Azzure IT maksimerer kapasiteten i Dynamics Business Central og Dynamics 365 Sales (CRM) sammen med dens proprietære IP, inkludert ordrebehandling, procure-to-pay, lagerkontroll og distribusjon, samt times- og faktureringsløsninger, for å hjelpe kundene med å innovere og forbedre måten de arbeider på.

For mer informasjon, besøk www.azzure-it.com.


Om Goldman Sachs Asset Management Private Equity

Goldman Sachs Asset Management tilbyr et dedikert partnerskap og fokus på langsiktig ytelse til kunder over hele verden. Goldman Sachs (NYSE: GS) leverer investerings- og rådgivningstjenester til verdens ledende organisasjoner, finansielle rådgivere og enkeltpersoner, basert på deres tilkoblede globale nettverk og skreddersydde innsikt. GS er ansvarlig for å overvåke mer enn $ 2 billioner i eiedeler over hele verden per 31 mars 2021. GS er drevet av en lidenskap for kunders prestasjoner, og skaper langsiktige relasjoner basert på kompetanse, bærekraftige resultater og felles suksess over tid. Goldman Sachs Asset Management investerer i private equity, growth equity, private unoterte selskaper, eiendom og infrastruktur. Private Equity-virksomheten i Goldman Sachs Asset Management ble etablert i 1986 og har investert over 75 milliarder dollar siden oppstart. Med en kombinasjon av et globalt nettverk av relasjoner, en unik innsikt på tvers av markeder, bransjer og regioner, og verdensomspennende ressurser, konstruerer GS bedrifter og akselerere verdiskapingen på tvers av sine porteføljer.

For mer informasjon, besøk www.goldmansachs.com.


Relaterte artikler