Nye kunder

Fra tradisjonell infrastruktur til skyen: Newsec omfavner digital innovasjon

Med hjelp fra Advania beveger Newsec seg i retning den store digitale transformasjonen vi går gjennom ved å ta seg fra å ha servere i kjelleren til å ta steget opp i skyen. Prosjektet startet 1. mars 2023 og første go live av løsningen forventes medio november 2023 og januar 2024. Gjennom denne overgangen tar Newsec et betydelig skritt mot en mer moderne og effektiv infrastruktur, og markerer en viktig milepæl i deres digitale reise. 

Newsec leverer et bredt spekter av tjenester innen eiendomsforvaltning og rådgivning til eiendomsbesittere, investorer og leietakere. De er en aktør som på vegne av sine kunder både forvalter og drifter eiendom, og håndterer både det økonomiske og forretningsprosessene til kunden innen eiendom. 

Øker skaleringspotensialet

Selskapet ble grunnlagt for snart tretti år siden og har over to tusen medarbeidere fordelt på åtte land i Norden og Baltikum. Det at de i tillegg driver med eiendom legger en del føringer for hvordan plattform og systemer de har behov for. Som spesialister på å håndtere forretningsprosesser knyttet til eiendom og med sin lange fartstid, føler Advania seg trygge på at dette er noe de kan hjelpe Newsec med. 

– En klar utfordring med å ha servere lokalt er skaleringspotensialet, det har sine begrensninger. Nå skal de over til Microsoft Dynamics som er plattformen som allerede brukes av noen av de andre landene, disse synergiene vil nok konsernet dra nytte av, forteller Christopher Bratlie, avdelingsleder for Onsite 365 i Advania. 

Plattformen Newsec skal over på er en evergreen plattform som kontinuerlig oppdaterer seg. Alle moduler og elementer er alltid i bevegelse, og vil alltid ha den siste oppdateringen fra alle aktører som leverer til denne plattformen. 

– Vi skal ha konsulenter til å sette opp, konfigurere, implementere og lage integrasjoner med tredjepartssystemer, og rett og slett definere det arkitektoniske landskapet i deres nye løsning som er Dynamics. 

Relaterte artikler