Nyhet

IT for alle behov

Vi er ikke et hvilket som helst IT-selskap, og derfor har vi valgt å lage en markedskampanje utenom det vanlige - god fornøyelse!  
 
IT-bransjen er relativt generisk, og det er mange forhandlere å velge mellom. Vi i Advania vet at vi skiller oss ut fra resten av bransjen. Vi er flinke til å møte alle kunders behov, alltid sette det langsiktige forholdet til våre kunder først og for oss er IT en "people business" - vårt motto er å aldri miste en kunde, og kunne hjelpe alle slags mulige kunder med deres behov og utfordringer.
 
Også trollmannen Merollin har Advania hjulpet. Han er klok og erfaren, har levd i hundrevis av år og elsker å trylle. Merollin har vært på utkikk etter moderne og innovative IT-løsninger for å forenkle hverdagen, og derfor har han valgt å få hjelp av Advania.  
 
Vi håper du velger oss når du har en utfordring. Få tilgang på teknologi og løsninger som gjør det enklere å utvikle virksomheten din. Vi tilbyr komplette IT-løsninger som består av nøye utvalgte teknologier og tjenester. Advania med sin kompetanse og erfaring er klar for å være din strategiske partner og hjelpe både trollmenn og andre kunder til en digital fremtid med sikre og gode løsninger.
 
Velg oss når du har en utfordring - vi har IT for alle behov.
 
 
 
 
 
 
 

Relaterte artikler