Slik ivaretar Advania din sikkerhet når hele forretningen er i skyen
IT-sikkerhet Skytjenester 09.06.2021

Slik ivaretar Advania din sikkerhet når hele forretningen er i skyen

Det er mange fordeler ved å flytte virksomhetens viktigste systemer, som økonomisystem og ERP-system, opp i skyen. Men hvordan kan du vite at virksomhetens data er trygge?

Les mer om hva skytjenester og skybasert lagring er her

Her er tre nøkkelfaktorer for hvordan Advania ivaretar sikkerheten når din forretning flyttes opp i skyen. 

Stadig nye teknologiske løsninger påvirker vår arbeidshverdag – og ikke minst cybersikkerheten. Trusselbildet er i kontinuerlig endring, noe som setter større krav til at sikkerhet settes i system og blir en integrert del av den teknologiske agendaen.  

Vi i Advania tar ansvar for at nettopp sikkerhet er en viktig - og naturlig - del av alle våre løsninger slik at du som kunde kan føle deg trygg.


Les hvordan Arendals Fossekompani føler seg sikre i skyen med Advania

  

3 måter Advania ivaretar sikkerheten når din data flyttes opp i skyen 

Les også: Skylagring - Hvorfor er det riktig for din bedrift?

1) Vi skreddersyr våre sikkerhetsløsninger til din bedrift  

Vi er en sikkerhetspartner for de kundene som ikke har kapasitet eller ressurser til å håndtere dette selv – eller som behøver litt rådgivning på veien.  

Advania kan derfor hjelpe deg med alt fra sikkerhetsgjennomgang og sårbarhetstester til å finne de konkrete løsningene som gir din bedrift en sikrere IT-hverdag. Fordi alle virksomheter har ulike behov, tilpasser vi enkelt vår løsning til din virksomhet slik at du får en mer kostnadseffektiv sikkerhetsstyring.  

Så hvilke sikkerhetsløsninger tilbyr vi, helt konkret?  

  • Risikovurderinger 
  • Samsvar med lovgiving og rammeverk (Compliance)  
  • Sikkerhetsarkitektur  
  • Sikkerhet i skytjenester  
  • Identity and Access Management (IAM)  
  • Security Information and Event Management (SIEM)  
  • Security Operations Center (SOC)  
  • Sårbarhetstester og penetrasjonstester   

2) Vi har et dedikert Cyber Security Team  

Teknologi er ingenting uten menneskene bak, og derfor har vi et eget sikkerhetsteam som skal hjelpe våre kunder med å håndtere et trusselbilde som er i stadig endring. 

Kriminelle aktører blir, i et stadig økende tempo, i besittelse av kapasiteter og kunnskap innenfor angrep på datanettverk, avlytting og mer – ting som tidligere var forbeholdt statlige aktører. For å hjelpe våre kunder med å håndtere disse truslene, har vi etablert en egen Cyber Security-avdeling som har som formål å beskytte våre kunders verdier. 

Dette gjør vi gjennom å overvåke infrastruktur, hendelseshåndtering samt ved å hente inn og analysere kriminelle miljøer sine kapasiteter og operasjonsmønster. 

 

3) Vi har sertifiserte seniorkonsulenter innenfor sikkerhet og et stort rådgivningsteam  

Vårt rådgivningsteam består av mer enn 50 rådgivere og konsulenter som har ekspertkompetanse på sikkerhet, hybride skyløsninger, infrastruktur og digitale samarbeidsverktøy.  

Advania har naturligvis ISO 27001-sertifisering, en standard innen informasjonssikkerhet, noe som viser at vi har iverksatt nødvendige tiltak for å beskytte sensitiv informasjon mot uautorisert adgang og endringer.  

Vi sikrer at bedrifter kan ta i bruk de nyeste løsningene i skyen, eller få det beste ut av  eksisterende systemer og applikasjoner ved hjelp av hybride skytjenester– og fortsatt ha sikkerhet i verdensklasse.

For å sikre kundenes sikkerhet fra A til Å bistår vi med å implementere tjenester som leter etter og logger sårbarheter og tar en sikkerhetsgjennomgang sammen med kunden. På denne måten finner våre konsulenter og våre kunder sammen de løsningene som gir virksomheten en sikrere IT-hverdag.

Ikke minst er vi en strategisk samarbeidspartner som gir gode råd om trygg oppbevaring av data og hvordan du best sikrer dine ulike typer data.  

Ønsker du å vite mer om hvordan våre løsninger fungerer? Ta kontakt i dag! 

 

Relaterte artikler

IT-sikkerhet Hvordan oppdage og forebygge phishing?
01.06.2023

Hvordan oppdage og forebygge phishing?

Phishing er en form for nettfisking der svindlere utgir seg for å være pålitelige kilder, og prøver å lure folk til å gi fra seg tilganger eller sensitive opplysninger. Phishing kategoriseres som et cyberangrep, og...