Digitalisering 05.06.2023

5 tegn på at du trenger digital rådgivning

Digital rådgivning vil gi deg kompetansen du mangler, og hjelpen du trenger med å løse små og store tekniske utfordringer. Ut fra våre erfaringer og observasjoner, har vi samlet sammen fem tegn på at du trenger digital rådgivning. Kanskje du kjenner deg igjen i noen av punktene under? 

Vet du allerede at du trenger en digital rådgiver? 

Vi kan bistå deg som en innleid rådgiver for en kortere eller lengre periode, som en sparringspartner gjennom en endringsprosess, eller ved introduksjon av nye systemer. Vi finner produkter og løsninger som gjør det enklere å jobbe digitalt både hjemme og på kontoret.

Les mer om våre konsulenttjenester her, eller kontakt oss for en uforpliktende prat i dag!


Fem tegn på at din bedrift trenger digital rådgivning:

1. Manglende digital kompetanse: Hvis du har begrenset kunnskap og erfaring med digitale verktøy, ulike plattformer eller teknologi generelt, kan det være lurt å oppsøke digital rådgivning. Dette kan hjelpe deg med å lære grunnleggende ferdigheter, og bli mer selvsikker i den digitale verden. En erfaren rådgiver kan hjelpe deg med å bygge opp riktig kompetanse.


2. Manglende strategisk retning: Hvis du opplever at bedriften mangler en tydelig strategisk retning når det gjelder implementering av en trygg digital arbeidsplass, skytjenester eller  IT-sikkerhet, kan det være på tide å søke digital rådgivning. En erfaren rådgiver kan hjelpe deg med å utvikle en helhetlig strategi som tar hensyn til dine forretningsmål, og sikrer at dine digitale investeringer er effektive og lønnsomme på lang sikt. 

For å effektivt ta i bruk ny teknologi kreves det en endring i strategi og tankesett. Vi jobber med komplekse problemstillinger, og har lang erfaring med skyadopsjon og implementering. Les mer om skyadopsjon her. 


3. Problemer med personvern og datasikkerhet: Hvis du er usikker på hvordan du kan beskytte personopplysninger, unngå å bli svindlet eller opprettholde sikkerheten, kan digital rådgivning være nyttig. IT-sikkerhet er en av de mest kritiske aspektene ved enhver digital virksomhet. Hvis du opplever sikkerhetshull, datainnbrudd eller andre sårbarheter i infrastrukturen, er det på høy tid å søke hjelp. Les mer om IT-sikkerhet her.

Våre digitale rådgivere med ekspertise innen IT-sikkerhet kan vurdere din nåværende infrastruktur, identifisere sårbarheter og implementere tiltak for å beskytte dine digitale ressurser, og hjelpe deg med å etablere robuste sikkerhetsrutiner. Det er også flere ting du selv kan gjøre for å forebygge mot trusler som phishing-angrep. 
Les mer om hvordan du kan oppdage og forebygge phishing-angrep her. 


4. Manglende digital transformasjon: Digital transformasjon er nøkkelen til å holde tritt med den stadig skiftende teknologiske utviklingen. Hvis du ser at din bedrift sliter med å tilpasse seg digitale endringer, eller ikke utnytter de nyeste teknologiene til din fordel, er det på tide å vurdere digital rådgivning. En rådgiver kan hjelpe deg med å identifisere områder der digital transformasjon er nødvendig, og veilede deg gjennom implementeringsprosessen. Dette kan bidra til å styrke konkurransekraften, effektivisere arbeidsprosesser og øke lønnsomheten. Les mer om fordelen med å jobbe med en konsulent når du skal digitalisere bedriften her. 

 
5. Manglende digital forretningsutvikling og kundeopplevelse: Digital forretningsutvikling er helt nødvendig for at virksomheter skal kunne levere den beste kundeopplevelsen. Kundeopplevelse er en avgjørende faktor for suksess i dagens konkurransedyktige forretningsmiljø. Hvis du opplever at kundene dine er misfornøyde med den digitale opplevelsen, kan en digital rådgiver hjelpe deg med å identifisere og implementere forbedringer. Ved å optimalisere brukervennlighet, tilgjengelighet og ytelse på digitale plattformer kan du øke kundetilfredsheten og styrke relasjonen til kundene dine.
Les mer om digital forretningsutvikling her. 

Kjente du deg igjen i noen av punktene? 

Det er viktig å stille sterkt i møte med dagens teknologiske utfordringer av mange ulike årsaker.
Om du følte deg truffet av noen av tegnene over, eller om du trenger hjelp av andre grunner, hjelper vi deg gjerne!
Ta kontakt i dag for å få den hjelpen du trenger!

 

Relaterte artikler