<img height="1" width="1" style="display:none" src=" https://www.facebook.com/tr?id=116957359027108&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Digitalisering 26.10.2023

Hvordan jobbe mer effektivt med AI?

Store skyplattformer som Microsoft og Google har allerede flere AI-løsninger og funksjoner i sine verktøy. Dette åpner opp for mange muligheter. Men selv om mulighetene er mange - så vet folk flest ikke hvor de skal starte.

Hva kan du bruke AI til? 

Kunstig intelligens vil påvirke bedrifter i alle bransjer fremover. Det er derfor viktig at du som leder forstår hva det faktisk innebærer, og hvordan du kan dra nytte av dette. AI er skapt for å automatisere oppgaver og forbedre effektiviteten gjennom kognitive teknologi. Dette kan du dra nytte av ved å la AI gjøre oppgaver som tidligere krevde menneskelig tenkning, redusere manuelt arbeid og forbedre produktiviteten. Hva du kan bruke AI til kan deles inn i tre hovedkategorier: 

 1. Øke effektiviteten ved å automatisere prosesser 
AI gir deg muligheten til å automatisere prosesser, og vil kunne befri deg fra trivielle oppgaver i arbeidshverdagen. Slik at du kan fokusere på det som betyr noe - innovasjon, kreativitet og strategisk tenkning. Med AI kan du produsere innhold, analysere data og automatisere prosesser som frigir tid og ressurser som du kan benytte på mer kritiske oppgaver.  

2. Generere innhold
Kunstig intelligens har en evne til å generere ulike typer innhold. For eksempel kan AI generere tekst for artikler, rapporter eller markedsføringsmateriell ved å analysere og kombinere eksisterende informasjon. Den kan også lage koder basert på spesifikke krav eller generere realistiske bilder og illustrasjoner. Denne funksjonaliteten er spesielt nyttig når det gjelder å øke produktiviteten og spare tid på oppgaver som tidligere krevde manuell innsats.

 3. Spesialtilpasse brukeropplevelser
Bruk AI til å forbedre brukeropplevelser ved å tilby personlige anbefalinger, rask kundeservice gjennom chatbots, forutsi brukerbehov og levere relevant innhold i sanntid. Ved å dra nytte av AI for å tilpasse og forbedre brukeropplevelser på nett, kan du oppnå økt engasjement, lojalitet og konvertering, samtidig som du oppfyller brukernes individuelle behov.

AI-løsninger vi kan hjelpe deg med:  

 • Skreddersydde AI løsninger basert på bedriftens behov. Her bruker vi ulik teknologi, men felles er at løsningen er basert på data fra ditt eget miljø
 • Microsoft 365 Copilot
 • Dynamics 365 Copilot
 • Microsoft Security Copilot
 • Microsoft Azure Open-AI Services
Les mer om våre konsulenttjenester, driftstjenester og løsninger innen AI her

Fordeler med en AI-dreven organisasjon:   

 • Automatisering og effektivisering av rutiner, oppgaver og prosesser 
 • Bedre beslutningstaking basert på større mengder data 
 • Personlig tilpasning og bedre brukeropplevelser 
 • Forutsi trender, behov og kundeatferd
 • Redusere kostnadene 
 • Utvikle nye produkter som utnytter maskinlæring og automatisering
 • Chatbots og AI-drevne kundeserviceverktøy
 • Konkurransefortrinn 

Les mer om hvordan du lykkes med en AI-dreven organisasjon


Slik kommer du i gang med AI 

Hvordan du skal bruke AI for å øke effektiviteten i bedriften involverer en kombinasjon av strategiske, tekniske og organisatoriske tiltak. Identifiser hvilken type AI-teknologi som passer best til arbeidet, og hvilket problem eller hvilken oppgave du ønsker å løse med AI. Dette kan vi hjelpe deg med. 

Vi hjelper deg i gang med AI! 

 

 

 

Relaterte artikler

Digitalisering
16.11.2023

Hvordan lykkes med AI i organisasjonen?

I dag er organisasjoner avhengige av innovative løsninger for å møte utfordringene de står overfor. Her er kunstig intelligens (AI) en gamechanger. Men hvordan kan du implementere og bruke AI på en sikker og forsvarlig måte?