graphical element
Gå tilbake

Digitalisering

Mange tenker fort på overgangen fra analog til digital teknologi når man tenker på digitalisering. Men det innebærer egentlig mye mer. 


Hva er digitalisering?

Selv om det å gå over til digitale teknologier og verktøy er en del av digitalisering, så er det ikke alt. Like viktig er det at man bruker teknologien til å forbedre prosesser og tjenester, og å gjøre ting enklere og mer effektivt. At en bedrift fokuserer på digitalisering innebærer altså at de inkluderer digitale løsninger gjennom hele bedriften for å arbeide bedre. En annen viktig del av digitalisering er at menneskene som bruker teknologien også har god forståelse for potensialet i den digitale teknologien.

Advania hjelper bedrifter med digitalisering

De fleste bedrifter fokuserer på digitalisering i større eller mindre grad. Advania hjelper bedrifter til å få enda mer ut av sine digitale verktøy og prosesser. Vi hjelper til med å implementere digitale systemer, og støtter menneskene i effektiv bruk. Slik kan bedriften din jobbe med digitalisering på en helhetlig måte. Les mer om hvordan vi kan bistå deg her!

IT-GUIDEN

Hvilke IT-tjenester trenger du?

Andre relevante ord i denne kategorien