graphical element
Gå tilbake

Point-to-site VPN (P2S)

Point-to-Site VPN gjør det mulig for folk å koble sin egen enhet, som en laptop eller mobil, sikkert til et jobb-, organisasjons- eller hjemmenettverk fra hvor som helst. Denne tilkoblingen er privat og beskyttet.


Hva er Point-to-site VPN (P2S) ? 

Point-to-Site VPN (P2S) er en type VPN-tilkobling som muliggjør sikker og kryptert tilgang til et nettverk fra en fjern enhet, typisk en bærbar datamaskin eller en mobil enhet. I motsetning til Site-to-Site VPN, som kobler hele nettverk til hverandre, fokuserer P2S på individuelle enheter.

Når P2S VPN er konfigurert, oppretter brukeren en VPN-tunnel fra sin personlige enhet til nettverket. Denne tilkoblingen går over internett, men er sikret med kryptering, noe som betyr at all data som sendes er beskyttet mot uautorisert tilgang.

Dette er spesielt nyttig for fjernarbeidere eller ansatte på reise som trenger å få tilgang til bedriftsressurser fra steder utenfor bedriftens fysiske lokaler. P2S VPN gir en fleksibel og sikker måte å holde ansatte tilkoblet og produktive, samtidig som det sikrer konfidensialiteten og integriteten til bedriftens data.
KAN VI HJELPE DEG?

Vi gjør det enkelt å vokse med IT