graphical element
Gå tilbake

Skyløsning

Skyløsninger blir mer og mer vanlig i bruk i næringslivet, men hva definerer egentlig en skyløsning? Vi går gjennom hva skyløsninger er og de største fordelene ved å ta dem i bruk.

Hva er skyløsninger?

Skyløsninger er systemer og programmer som ligger på nett fremfor å være en programvare som må lastes ned. Man logger seg inn på leverandørens tjenester på nett og alt som gjøres i applikasjonen lagres også på nett. Det gjør at du har tilgang til brukeren i det aktuelle systemet uansett hvilken maskin du bruker.

Fordelene med skyløsninger

Siden skyløsninger er nettbaserte er de mye mer skalerbare enn tradisjonelle programvarer, i den forstand at du kan legge til flere brukere eller utvide bruken av applikasjonen slik du vil. Det er også en åpenbar fordel å ha tilgang til programvaren uansett hvor du er eller hvilken maskin du bruker. Gode løsninger for tilgangsstyring og innlogging sørger for sikkerheten i skyløsningene. Det gjør arbeidsdagen mer fleksibel, og systemene er rustet for oppskalering av bruken.

Advanias skyløsninger

Vi har lang erfaring med å hjelpe bedrifter med å ta i bruk skyløsninger, og å optimere skyløsninger slik at bedriften kan utnytte systemenes fulle potensiale. Finn ut mer om våre skytjenester her, og start skyreisen!

SKYSTRATEGI

Slik gjennomfører du din skyreise

Andre relevante ord i denne kategorien