graphical element
Gå tilbake

Microsoft 365

Hva er Microsoft 365? 

Microsoft 365 er en abonnementstjeneste fra Microsoft som tilbyr et bredt spekter av produktivitetsverktøy for både enkeltpersoner og bedrifter. Den inkluderer:

  • Office-applikasjoner: Kjente programmer som Word, Excel, PowerPoint og Outlook for oppretting og redigering av dokumenter, regneark, presentasjoner og e-post.
  • Skybaserte tjenester: Lagrings- og delingsmuligheter gjennom tjenester som OneDrive. Dette lar deg lagre filer på nettet og få tilgang til dem fra forskjellige enheter.
  • Samarbeidsverktøy: Plattformer som SharePoint og Teams som muliggjør samarbeid og deling av dokumenter, prosjekter og kommunikasjon på tvers av grupper og team.
  • E-posttjenester: Microsoft Exchange Online gir e-posttjenester med avanserte funksjoner som kalender og kontaktadministrasjon.
  • Sikkerhets- og administrasjonsverktøy: Innebygde sikkerhetsfunksjoner som beskyttelse mot skadelig programvare, samt administrative verktøy for IT-avdelinger.

Microsoft 365 gir deg muligheten til å arbeide mer fleksibelt ved å kombinere lokale installasjoner av Office-programmene med skybaserte tjenester og samarbeidsverktøy. Dette gjør det lettere å jobbe fra forskjellige steder og enheter samtidig som det gir en helhetlig løsning for arbeidsproduktivitet.

IT-GUIDEN

Hvilke IT-tjenester trenger du?

Andre relevante ord i denne kategorien